Elimină PUNCTELE NEGRE instantaneu! După ce vei încerca acest TRUC SIMPLU, vei renunţa la produsele din comerţ

 

Punctele negre sunt o problemă pentru multe persoane şi pe lângă faptul că sunt foarte inestetice, este şi destul de greu să scapi de ele. Multe trucuri şi produse cosmetice promit că le elimină complet, însă adevărul este că niciodată nu ajungi la rezultatele dorite. 

Punctele negre sunt cauzate de excesul de sebum amestecat cu impurităţile şi celulele moarte de la suprafaţa pielii. Uită de produsele care fără efect şi încearcă această metodă. Va funcţiona garantat şi vei scăpa de punctele negre în doar câteva minute.

Ai nevoie de:

- zeama de la o lămâie

- un pahar de apă

- o linguriţă de sare

Ce trebuie să faci?

Amestecă toate ingredientele, după care aplică soluţia obţinută pe faţă şi masează pielea cu o mişcare circulară timp de 2 - 4 minute. După care clăteşte-ţi faţa cu apă călduţă, apoi dă-te un demachiant obişnuit.

La final, foloseşte pur şi simplu o dischetă demachiantă, iar cu ajutorul ei extrage pur şi simplu punctele negre. Acestea vor ieşi aproape instantaneu. Vei rămâne fără cuvinte cât de simplu, rapid şi eficient va funcţiona această metodă şi nu vei mai dori să încerci altceva.

Foto: viralthread.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest