Ella Tina a intrat cu mașina într-un zid: „Trebuia să dau prioritate de dreapta și am accelarat în momentul ăla”

 

Fosta iubită a lui Jador și-a făcut mașina praf după ce a încurcat pedalele. Nu este prima oară când o comite în trafic.

 

Bruneta a avut parte de un incident deloc plăcut în trafic, dar a recunoscut că este în totalitate responsabilă de ceea ce s-a întâmplat. Fosta lui Jador a încurcat pedalele și în loc să frâneze la o intersecție, pentru a da prioritate, a apăsat accelerația, ducându-se glonț într-un zid.

 

Ella Tina a povestit incidentul urmăritorilor pe care-i are pe TikTok. Din fericire, frumoasa brunetă nu s-a ales decât cu o sperietură groaznică, și cu o lovitură ușoară la mână. Mașina, după spusele ei, este destul de șifonată, dar vorba aceea, tabla se repară! Ea a pus pățania pe fond de stress.

 

''Am intrat într-un zid. Așa e când ai probleme și stres foarte mare, se întâmplă să ai și probleme , nu poate fi totul doar roz. Eu sunt bine, mă doare mâna un pic, dar sunt bine. Bine că nu a fost nimic grav. Am lovit mașina destul de tare. Trebuia să dau prioritate de dreapta și am accelarat în momentul ăla și m-am izbit.'', a declarat Ella Tina pe pagina sa personală de Tik-Tok.

 

Bruneta nu e la primul incident în trafic. În urmă cu câteva luni, Ella Tina a rămas fără permis auto, asta după ce a fost prinsă conducând cu o viteză peste limita legală, în Bacău. Autoritățiilei i-au suspendat permisul auto pentru o perioadă scurtă de timp. ''Cam cât de norocoasă să fiu să mi se ia iarăși permisul? Nu mai suport drumul ăsta de Bacău, e un ghinion aici în zonă'', a declarat Ella pe pagina sa personală de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest