Emoțiile au luat sfârșit! Vedetele care au dat BACUL anul acesta au aflat rezultatele! Surpriza cea mai mare vine de la fiica lui Mugur Mihăescu

 

Mugur Mihăescu trebuie să fie în culmea fericirii în aceste momente, căci fiica lui a obţinut note extrem de mari la examenul de Bacalaureat.

Rezultate Bacalaureat 2016. Ivona Mihăescu a obţinut 9,85 la matematică, 10 la Biologie şi 10 la Limba Româna, iar media finală a fost 9,95. Notele o clasează cu siguranţă printre primii din liceul său.


REZULTATE BACALAUREAT 2016. Și fratele Alinei Eremia a  trecut prin clipe pline de emoție zilele acestea din cauza examenului de Bacalaureat, însă așteptarea a luat sfârșit.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Mircea Eremia a aflat astăzi ce notă a luat la BAC și nota este una care îl va bucura. Artistul a luat 7.5 și a reușit astfel să treacă peste acest moment important din viața sa.

REZULTAE BACALAUREAT 2016. După atâtea distracţii şi voie bună, Barbie plânge acum cu lacrimi amare, căci la scurt timp după ce s-au afişat rezultatele la examenul maturităţii, tânăra s-a mai făcut o dată de râs.

Rezultate BACALAUREAT  2016. Şi nu vă spunem de scena de la "X Factor" unde şi-a înscenat un leşin, ci la faptul că Barbie de România, azi în calitate de elevă, a picat examenul de Bacalaureat obţinând la Limba şi literatura româna 3,1, la Istorie 5,65, iar la Psihologie pare că a stat ceva mai "bine", iar profesorii au notat-o cu 5,9, însă nu suficient cât să promoveze importantul examen.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Laura Dincă a promovat cu succes examenul de Bacalaureat! Elevă la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, media pe care a obţinut-o la probele scrise este de 6, aflându-se pe muchie de cuţit.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest