Emoţii peste emoţii! Când va avea loc grandiosul eveniment din familia lui Romică Ţociu! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Romică Ţociu este un bărbat împlinit. Şi are şi de ce! Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, actorul a dezvăluit cele mai importante amănunte ale evenimentului grandios, ce va avea loc în familia acestuia.

Romică Ţociu şi apropiaţii săi se pregătesc intens pentru atât pentru botezul micuţului Filip, primul nepoţel al acestuia, cât şi pentru nunta băiatului său. Botezul şi cununia vor avea loc pe data de 5 septembrie, care pică într-o joi. De ce joi? Pentru că Romică Ţociu s-a gândit şi la prietenii săi, artişti, care joia nu au fel de fel de spectacole. 

Emoţii peste emoţii şi pregătiri peste pregătiri! Reporterul Antena Stars, Maria Iordănescu a fost alături alături de ei, iar în clipul de mai jos au oferit detalii despre ambele mari evenimente ce vor avea loc.

Romică Ţociu se simţea nepregătit

"Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea... Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Cum aţi primit vestea, v-a sunat Cătălin? Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de... primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar", spunea Romică Ţociu în urmă cu câteva luni, în cadrul emsiunii „Agenţia VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest