Megadetox 21 iulie-2 august. Începi de astăzi și scapă de cea mai deshidratantă zi din an

 

Pe 20 iulie a fost Luna Plină sub semnul Racului, cunoscut ca un un semn alimentar, astfel că din 21 iulie Luna începe să se afle în scădere până pe 2 august, când se formează Luna Nouă în Leu -semn al puterii personale.

Această perioadă este una dintre cele mai bune și mai intense pentru a ne schimba obiceiurile alimentare și pentru vindcare, chiar și de boli grave.

Deoarece luna în scădere ne ajută să scăpăm de tot ce este inutil corpului, persoanele care vor face o schimbare vor scăpa de :

  • -kilogramele în plus
  • grăsimea de pe artere
  • pietrele renale și biliare
  • reziduurile din plămâni le fumatului.

Tot în această perioadă, este un moment potrivit pentru a ne curăța pielea și a ne lumina tenul, precum și să scădem tensiunea arterială, să reducem glicemia, colesterolul rău și să topim tumorile, nodulii, negii, papiloamele și alunițele.


Astrologul Camelia Pătrășcanu recomandă consumul de fructe și legume de culoare închisă (morcovi, roșii, ardei roșu, fruce de pădure, păstăi verzi, sparanghel, varză roșie, dovleac cu miez portocaliu, kiwi, broccoli, varza de Bruxelles, cartofi dulci, bame, avocado, castaveți), dar și plante cu arome puternice și picante, precum și leguminoase.

Luna în scădere accentuează deshidratarea, așa că ceaiurile și sucurile nu sunt de ajuns și trebuie să consumăm multă apă. Luna în scădere în perioada Leului este cea mai uscată – va trebui să ne hidratăm mai atent!

Pe 2 august, te vei simți mai deshidratat decât de obicei, așa că nu uita să consumi apă și alte lichide informează horoscoptv.ro.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest