Este sau nu însărcinată Ana Mocanu? Prima reacție după ce s-a spus că ar aștepta un copil: „E un Dar de la Dumnezeu”

 

Este sau nu însărcinată Ana Mocanu? Asta a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor, după ce pe contul ei de socializare a publicat o imagine în care și-a ascuns burtica cu o inimioară! Contactata de reporterii Antena Stars, fosta asistentă TV a dezvăluit dacă așteaptă sau nu un copil.

Ana Mocanu este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul autohton și are o mulțime de pretendenți, dar chiar și așa, nu este deloc norocoasă în dragoste. După ultima decepție amoroară trăită din cauza lui Rareș, bărbatul cu care a stat mai bine de un an, fosta asistentă TV nu a mai fost surprinsă în compania niciunui alt bărbat.

Și chiar dacă până acum nu s-a afișat cu un alt partener, ultima imagine publicată pe contul ei de socializare le-a dat fanilor de înțeles că ar avea ceva de ascuns. După ce a ales să pună o inimioară în zona abdomenului, zvonurile precum că ar fi însărcinată s-au răspândit rapid în showbiz.

Este sau nu însărcinată Ana Mocanu?

Ana Mocanu a negat toate zvonurile conform cărora ar aștepta un copil, în exclusivitate pentru Antena Stars și a ținut să precizeze că dacă ar fi devenit mămică pentru prima dată, nu ar fi ascuns.

Totodată, vedeta a mărturisit că deocamdată nu a apărut în viața ei bărbatul cu care își dorește să își întemeieze o familie, astfel că va mai trece o perioadă de timp până când zvonurile se vor adeveri.

„M-aș fi bucurat enorm, pentru că mie îmi plac foarte mult copiii, dar din păcate nu este așa. Eu am pus o inimioară așa pentru că voiam să îi mulțumesc surorii mele pentru culoarea frumoasă pe care mi-a făcut-o la păr. Nu am pus-o ca să ascund ceva. Noi suntem trei fete și nu aș fi ascuns niciodata așa ceva, ar fi fost un Dar de la Dumnezeu, o binecuvântare. Îmi doresc doi, trei, nu unul.

Trebuie să am și cu cine să îi fac. Nu că nu aș avea. Dar copilul trebuie facut din dragoste, într-o căsnicie fericită. Cu siguranță eu îmi doresc un copil din iubire, nu că trebuie să îl fac că e momentul. Când o să vrea Dumnezeu.”, a spus Ana Mocanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest