Regretă Ana Mocanu despărțirea de Rareș? „Am avut partea mea de vină. Sunt o fire impulsivă”

 

Ana Mocanu și Rareș au trăit o poveste de dragoste controversată presărată cu multe împăcări și despărțiri. În cele din urmă, cei doi au decis să pună pauză relației, dar nu înainte să scoată la iveală detalii uluitoare din intimitate. După ce bărbatul a publicat o imagine cu fosta iubită, în lacrimi, Ana Mocanu a dezvăluit că cel care i-a fost alături a supus-o la tratamente violente de-a lungul relației, și mai mult decât atât, că încă este însurat cu o altă femeie!

Apele s-au calmat, dar cuvintele dure pe care și le-au adresat unul celuilalt au creat răni adânci, atât în sufletul ei, cât și în cel al lui Rareș. Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Ana Mocanu a recunoscut ca a greșit că a acționat la impulsivitate, însă pentru că nu mai poate da timpul înapoi, nu mai există loc de regrete.

 „Și eu am avut partea mea de vină, dar așa a fost să fie. Într-un fel a fost mai bine că s-a întâmplat așa, pentru că oricum nu avea un viitor si atunci a fost mai bine lucrul ăsta. Am luat multe decizii și la nervi. Eu sunt o fire impulsivă. Văd negru în fața ochilor. Nu regret pentru că toate s-au întâmplat la momentul potrivit. Nu am timp de regrete pentru că viața este mult prea scurtă și m-aș scufunda într-o stare de nesiguranță, iar eu nu am nevoie de asta în viața mea, eu am nevoie de multă putere de muncă.”, a spus Ana Maria Mocanu.

Totodată, Ana Mocanu a vorbit și despre o nouă relație. Fosta asistentă TV a dezvăluit că se bucură de atenția mai multor pretendenți dornici să o cucerească, dând de înțeles că unul dintre ei chiar „i-a picat cu tronc”.

„Sunt bine, sănătoasă, iubită, curtată, muncesc. Spre deosebire de o altă perioadă, acum sunt mult mai curtată. Sunt o fire sociabilă și nu spun nu unei noi povești de dragoste pentru că iubirea este cel mai frumos lucru din lumea asta și de ce nu. Nu știi niciodată de unde sare iepurele. Am fost și sunt singură, dar nu pentru mult timp.”, a mai spus fosta asistentă TV în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest