Ce a spus Ana Mocanu despre noua relație. Iubește din nou după despărțirea de Rareș? „Nu am timp de regrete!”

 

Ana Mocanu iubește din nou? Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, fosta asistentă TV a vorbit mai deschis ca niciodată despre schimbările care au avut loc în viața ei după despărțirea de Rareș, bărbatul însurat care a agresat-o fizic de-a lungul relației de un an.

Ana Mocanu a fost protagonista unei povești de dragoste toxice, însă pentru că sentimentele pe care le nutrea pentru Rareș au fost extrem de puternice, fosta asistentă TV i-a acordat șansă după șansă acestuia, în speranța că se va schimba.

Pentru că lucrurile nu au decurs deloc așa cum Ana Mocanu și-a imaginat, a renunțat definitiv la relația cu Rareș și a facut câteva schimbări radicale în viața ei.

„Am simțit nevoia de un nou început. Eu așa sunt, odată la ceva timp simt nevoia de schimbare de look. Apoi au venit fațetele pentru că aveam și o problemă medicală și am rezolvat și problemele și am un zâmbet de milioane.”, a spus Ana Mocanu.

Pe lângă transformările de natură fizică, Ana Mocanu a dezvăluit că în viața ei amoroasă au avut loc câteva schimbări, dat fiind că există foarte mulți bărbați care luptă să o cucerească. Fără să ofere detalii specifice, fosta asistentă TV a dat de înțeles că a pus ochii pe un pretendent pe care, cel mai sigur, îl va prezenta celor care o urmăresc, în curând.

„Sunt bine, sănătoasă, iubită, curtată, muncesc. Spre deosebire de o altă perioadă, acum sunt mult mai curtată. Sunt o fire sociabilă și nu spun nu unei noi povești de dragoste pentru că iubirea este cel mai frumos lucru din lumea asta și de ce nu. Nu știi niciodată de unde sare iepurele. Am fost și sunt singură, dar nu pentru mult timp.”, a mai spus fosta asistentă TV în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest