Ana Maria Mocanu a fost bătută și înșelată de fostul iubit! Cum a răspuns Rareș acuzațiilor: „Sunt liber, doar nu am divorțat”/ VIDEO

 

Ana Maria Mocanu a făcut dezvăluiri șocante, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”! Prin intermediul unei conversații telefonice, în direct, asistentă TV susține că a fost bătută și înșelată de fostul iubit! Cum a răspuns Rareș acuzațiilor?

Ana Maria Mocanu și Rareș au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton! Și chiar dacă relația lor a fost plină de urcușuri și coborâșuri, nimeni nu se aștepta la dezvăluirile șocante făcute de fosta asistentă TV!

Rareș a intrat prin Skype, în direct, la „Showbiz Report” pentru a face lumină în relația pe care a avut-o cu Ana Maria Mocanu. Odată ce șatena a intrat și ea, în direct, situația a luat o întorsătură neașteptată!

Ana Maria Mocanu a fost bătută și înșelată de fostul iubit!

Fosta asistentă TV a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care relația lor nu mai avea cum să functioneze este faptul că Rareș este căsătorit și are și copil! Mai mult de atât, șatena a dezvăluit că a fost victima agresiunilor repetate din partea bărbatului, fiind nevoită, la un moment dat, să apeleze și la ajutorul oamenilor legii.

”Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând. Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte? Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu la ”Showbiz Report”.

Care a fost reacția lui Rareș

Fără să nege faptul că încă este un bărbat căsătorit, Rareș a ținut să precizeze că deși nu a semnat actele de divorț cu soția lui, nu mai există nicio relație amoroasă între cei doi. Cât despre bătăile pe care Ana Maria Mocanu le-ar fi încasat din partea lui, bărbatul a fost reținut în declarații.

”A știut situația mea. Eu sunt un bărbat liber, doar că nu am divorțat, atâta tot. Eu sunt un bărbat liber. Mi-am asumat relația cu tine public. Am făcut poze cu tine!”, i-a răspuns Rareș fostei sale iubite, în direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest