Ana Mocanu, reproșuri la adresa fostului iubit, după ce s-a afișat cu o altă femeie imediat după despărțire: „Nu a avut pic de respect!”

 

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Ana Mocanu a vorbit cu lux de amănunte despre despărțirea de Rareș, fostul iubit, care s-a afișat cu o altă femeie la doar câteva zile de la separarea de șatenă!

Când credea că și-a găsit sufletul pereche, Ana Maria Mocanu a primit o lovitură sub centură din partea lui Rareș. Cei doi s-au despărțit cu mare tam-tam, însă ce a fost cel mai dureros pentru fosta asistentă TV a constat în momentul în care cel cu care credea că va merge până la altar s-a afișat cu o altă femeie.

„Pentru mine a fost un șoc că nu a avut un pic de respect pentru mine, familie, prieteni, pentru că avea un istoric în spate cu mine. Nu am vrut nicio explicație eu. Am primit niște explicații, dar chiar nu m-au mai interesat. Oricum a trecut totul acum”, a spus Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.

Și chiar dacă atitudinea lui Rareș a deranjat-o profund, Ana Maria Mocanu a mărturisit că povestea dintre ea și fostul iubit a fost chiar una frumoasă, dar chiar și așa, nu mai există nicio cale de împăcare între ei.

„Sunt bine acum. Am trecut printr-o perioadă nu tocmai ok. A fost o relație extrem de frumoasă, cu de toate. S-a terminat totul între noi. Nu vom mai forma niciodată un cuplu.”, a mai spus fosta asistentă TV, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Ce s-a ales de afacerea Anei Mocanu și a fostului iubit, după ce Rareș a trădat-o

Cât despre afacerea pe care Ana Mocanu și fostul iubit au demarat-o împreună, fosta asistentă TV a mărturisit că au fost nevoiți să amâne lansarea, din cauza contextului actual. 

"Din cauza sărbătorilor și pandemiei am decis să amânăm lansarea afacerii. Dar mai bine vă dă el detalii despre asta. Investiția este făcută, lucrurile merg ok. Deocamdată suntem în pauză, dar de la anul vedem cum o să procedăm.", a mai spus fosta asistentă TV. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest