Reacția Anei Maria Mocanu, după ce fostul ei iubit s-a afișat cu Denisa Despa: „Am încercat să iau legătura cu ea”

 

https://antenastars.ro/star-news/ana-maria-mocanu-da-de-pamant-cu-divele-care-isi-editeaza-pozele-excesiv-trebuie-sa-fii-extrem-de-complexata-id94900.htmlAna Maria Mocanu a avut o primă reacție, după ce fostul ei iubit, Rareș, s-a afișat cu Denisa Despa într-un club din Anglia! Mai mult decât atât, cele două bombe sexy nu sunt la primul conflict de genul, dat fiind că în trecut, au avut treabă cu același bărbat.

Nu degeaba se spune că istoria se repetă! Așa se întâmplă și în cazul Anei Maria Mocanu și al Denisei Despa, între care s-a iscat un conflict de proporții din cauza lui Rareș, bărbatul controversat, care a fost mai bine de un an, iubitul fostei asistente TV.

Contactată de reporterii Antena Stars, Ana Maria Mocanu a mărturisit că nu înțelege natura relației dintre fostul iubit și Denisa Despa, însă nu își dorește sa se implice prea tare în idila celor doi, mai ales că între ea și Rareș povestea de dragoste s-a încheiat de luni bune.

Totodată, fosta asistentă TV a recunoscut că a încercat să vorbească cu Denisa Despa, după ce în presă au apărut imagini cu ea și cu Rareș, dar doar pentru a o lămuri pe aceasta că este liberă să facă ce vrea, dat fiind că atât ea, cât și fostul ei iubit, sunt doi oameni liberi.

„Habar nu am cum a ajuns ea acolo. Nu știu nimic și nici nu mă interesează. Am mai primit mesaje de la fetele de pe instagram. Am încercat să iau legătura cu ea, ca să nu se interpreteze acest lucru, că eu m-am întâlnit cu Rareș la un club din Italia. Eu nu am nicio problemă cu nimeni. Dacă era să se întâmple ceva, eram o femeie asumată și puteam vorbi, pentru că nu mai suntem împreună de ceva timp”, ne-a spus Ana Maria Mocanu.

Mai mult decât atât, Ana Maria Mocanu a mărturisit că un alt motiv pentru care a încercat să o contacteze pe Denisa Despa a fost pentru că în trecut au fost amândouă implicate într-un triunghi amoros din care au ieșit multe scântei și nu și-ar fi dorit ca și de această dată lucrurile să se întâmple la fel.

„În trecut lucrurile au degenerat puțin și s-a interpretat greșit și am fost trasă la răspundere. Nu ar trebui să dau explicații nimănui cu ce anume fac cu viața mea. M-a sunat după, la două zile, că ea a fost sâmbătă în club. Nu am răspuns pentru că nu mă interesează. Eu am mai avut o altercație cu ea în trecut. Acum sunt singură și nu îmi doresc în viitorul apropiat vreo relație.”, ne-a mai spus fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest