Ești obosit și ți se irită des pielea? Este timpul să mergi de urgență la medic, ai putea avea o problemă extrem de gravă

 

Atunci când ceva în interiorul organismului nu funcţionează aşa cum trebuie, acesta îţi transmite printr-un semn exterior și te ajută astfel să iei măsuri imediat.

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din organism și ajută la buna funcționare a multor lucruri din corpul tău, să te scape de toxine, dar și să te ajute în digestie.

Atunci când nu funcționează așa cum trebuie, ficatul îți arată câteva semne că s-ar putea să ai probleme serioase. Iată ce simptome trebuie să te alarmeze:

1.Schimbări ale culorii urinii

Dacă urina ta este de un galben închis în ciuda faptului că bei multă apă și are un miros neplăcut, acesta ar putea fi un semn că ficatul tău este pe cale să cedeze.

2. Probleme la nivelul pielii

Dacă pielea este falscă, ai mâncărimi și este extrem de iritată, trebuie să iei în considera o posibilă problemă cu ficatul.

3. Slăbiciune generală, oboseală și amețeală

Oboseala inexplicabilă, durerile de cap și amețeala sunt semne că ai probleme cu ficatul, căci toxinele care ar trebui să fie eliminate în mod natural sunt în continuare în corpul tău.

4. Diareea, constipația, sindromul colonului iritabil și scaunul închis la culoare sunt semne că ficatul tău nu funcționeză normal.

5. Apetit scăzut și scădere în greutate. Toate aceste simptome indică o problemă a ficatului.

6. Umflături la nielul mâinilor, abdomenului, picioarelor și  gleznelor.
.
7. Icter - are loc atunci când organismul tău este plin de toxine, informează timefornaturalhealthcare.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest