EXCLUSIV Bianca Drăguşanu, asaltată de fostul iubit! Bodi a trecut la gesturi extreme după despărţire! A fost nevoie de Poliţie!

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au ales să se despartă, în urmă cu câteva săptămâni. În complexul în care locuieşte Bodi, a avut loc un conflict de zile mari între cei doi.

Alex Bodi a trecut la gesturi extreme după ce s-a despărţit de Bianca. După ce aceasta a tot postat pe reţelele sociale, trandafirii primiţi de la admiratori, Alex a luat-o razna. În încercarea de a o recuceri, acesta luat-o pe sus pe Bianca, la propriu. Vedeta s-a speriat şi a încercat sa opuna rezistenţă. După ce oamenii din jur au văzut că aceasta era asaltată, au intervenit imediat şi au sunat la 112.

După ce s-au despărţit, pe Alex Bodi a încercat să îl cucerească o blondă controversată din showbiz. Raluca Podea, căci despre ea este vorba, nu a reuşit să îl facă să o uite pe Bianca, iar gestul acestuia, nu arată nimic altceva decât dorinţa arzătoare de a forma din nou un cuplu.

Incidentul a fost surprins de camerele de supravechere ale complexului rezidenţial, dar şi de un vecin al lui Alex Bodi, care a asistat la tot incidentul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest