EXCLUSIV Cezar Ouatu, prima apariţie după ce s-a logodit! A venit, în direct, cu o persoană dragă lui. VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai talentaţi artişti din România. Prin vocea lui unică a impresionat o lume întreagă şi are o poveste incredibilă de viaţă. Invitat în platoul „Star Matinal”, contratenorul vorbeşte despre viaţa lui personală, dar şi despre realizările artistice.

Artistul, în platoul matinalilor, a vorbit şi despre percepţia eronată a lumii vizavi de faptul că prestează la evenimente private. Printre declaraţii acesta a subliniat că prezenţa lui la nunţile sau botezurile unde este invitat să cânte, reprezintă un element "wow" şi tocmai de aceea primeste din ce în ce mai multe propuneri, cât şi datorită seriozităţii cu care tratează fiecare act artistic.

Cezar Ouatu a venit în emisiunea „Star Matinal” alături de unul dintre cei mai buni prieteni. Este vorba de Mario Eduard, un copil care are un potenţial artistic imens, pe care îl numeşte „copil minune”. 

„Sunt mulţumit pe plan financiar. Colegii mei fac mişto de mine, zic că sunt Dan Negru. Multă lume mă percepe pe mine ca şi cântăreţ de operă, dar eu la evenimentele private am un repertoriu vast, piese restilizate, pe două, trei voci, fac haos. Stii cum sunt eu? La nunţi, botezuri sunt momentul WOW! România are sclipire de geniu şi sunt tineri cu voci extraordinare. Pentru mine, invitatul de astăzi este un copil minune şi are o voce senzaţională." a declarat Cezar Ouatu în platoul "Star Matinal"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest