EXCLUSIV! Flick şi Popescu, moderatorii unei emisiuni TV! Când îi poţi vedea şi unde

 
+2 click pentru
galerie

Reporterii SpyNews au detonat cea mai mare bombă din televiziune, de la ora actuală! Noi schimbări şi mişcări de senzaţie au loc în acest moment în televiziune, iar noi am aflat informaţia!

În ciuda faptului că producătorii au încercat să ţină ascuns totul, sursele noastre bine informate le-a luat-o înainte. Marele secret a fost dezvăluit, iar acum nu trebuie să mai aşteptaţi până luni ca să aflaţi despre ce este vorba.

Flick şi Popescu, de luni, la TV!

Duo-ul de senzaţie Flick şi Popescu este cunoscut de o ţară întreagă. Cei doi formează o echipă de excepţie din media românească şi acum vor fi văzuţi, nu doar auziţi, de luni până joi la TV.

De pe data de 3 iunie, Flick şi Popescu vor deveni matinali – la „Star Matinal” de pe Antena Stars! Cei doi vor face echipă cu frumoasa brunetă Narsin, cu Roxana, dar şi cu cel care găteşte cele mai gustoase preparate: Chef Cristian Andrei Olteanu.

Nu vă faceţi griji! Andrei Ştefănescu nu pleacă, ci face o mică pauză pentru a lucra la un proiect alături de Nea Marin şi de Liviu Vârciu, cel mai bun prieten.

Până când haiosul prezentator va finaliza micile proiecte pe care le are la Antena 1, toţi cei care apreciază versurile Domnului Rimă, cât şi vocea lui Răzvan Popescu, vor avea ocazia să se delecteze cu prezenţa celor doi și la TV.

Noua formulă de şoc: Flick şi Popescu, Nasrin, Roxana şi Chef Olteanu, o puteţi vedea de la „Star Matinal”, de luni până joi, de la 08:00 până la 11:45, numai la Antena Stars!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest