Experiențe dramatice din coșmarul blestemelor! Zăvo și alte vedete, aduse la marginea prăpastiei de magia neagră

 

Multe vedete de la noi au avut de-a face cu forţele răului. Botezatu a fost împins spre moarte de două ori, iar Oana Zăvoranu a fost adusă pe marginea prăpastiei de magia neagră.  Şi astea sunt câteva exemple. Şi alte celebrităţi au trăit coşmarul blestemelor.

Ai crede că viaţa de vedetă e una extrem de uşoară şi lipsită de probleme, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Mediatizarea la care sunt expuse personajele din showbiz nu aduce întotdeauna avantaje, ba din contră. Mulţi au ajuns să suporte injurii şi chiar blesteme de la fel şi fel de persoane.

Oana Zăvoranu a crezut cu adevărat în puterea magiei negre, şi s-a jucat cu forţele malefice.

Când era la cuţite cu mama ei, iar căsnicia cu fostul soţ ajunsese pe butuci, bruneta a apelat la vrăjitoare. A intrat într-un cerc vicios şi aproape că şi-a pierdut averea şi apropiaţii .

Carmen Şerban este convinsă că blestemele au jucat un rol important. Pentru că a trecut printr-o perioadă extrem de grea, a ajuns la concluzia că cineva i-a făcut vrăji ca să îi meargă rău, ba chiar faptul că suferă de o formă uşoară de cancer la sân ar fi tot o manifestare a forţelor răului.

Cătălin Botezatu a trecut şi el prin momente cumplite de foarte multe ori. Cumpenele pe care le-a depăşit l-au făcut să se întrebe dacă nu cumva e urmărit de blesteme.

A petrecut zile bune pe patul de spital după ce a suferit intervenţii pe cord deschis. A mai fost la un pas să sfârşească într-un accident în Grecia, când, în timpul unor filmări, o cruce imensă a căzut la doar un pas de el. Forţele malefice l-ar fi împins spre moarte de două ori când a vrut să îşi pună capăt zilelor. Pe lângă toate aceste nenorociri, Bote a spus de mai multe ori că cel mai mare blestem al vieţii lui e că nu şi-a găsit jumătatea.


Brigitte Sfăt susţine că a suferit timp de şapte ani din cauza unor blesteme şi ghinioane.

S-a simţit sufocată de suferință și a vrut chiar să își pună capăt zilelor. Bruneta crede că primul ei soţ a murit în "imprejurări nefireşti".

Şi acum bruneta pare să fie urmărită de blesteme. Când credea că totul va intra pe făgaşul normal, a descoperit că suferă de o boală cruntă.

Mădălina Manole credea şi ea în puterea vrăjitoarelor. „Fata cu părul de foc" ar fi mers la vrăjitoare încă din 1990, anul în care l-a cunoscut pe Șerban Georgescu. Artista ar fi trăit cu groaza blestemului matern.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest