Familia Denisei Răducu, prima reacţie după sentinţa dată în cazul drepturilor de autor ale artistei VIDEO

 

Sora Denisei Răducu, Adelina, este pornită împotriva fostului văr şi impresar al regretatei cântăreţe, astfel încât a intentat un proces împotriva acestuia pentru drepturile de autor ale cântăreţei. Adelina a oferit primele detalii despre proces, reporterilor Antena Stars.

După ce s-a vehiculat că judecătorii au decis respingerea cererii legată de plata sumelor încasate cu titlul de autor pentru piesele artistei, Adelina Răducu a mărturisit că nu este sentinţa finală, deoarece mai ar urma nişte probe.

"Nu ştiu ce să vă spun. Săptămâna trecută ştiu că a fost termen, dar nu ştiu ce sentinţă s-a dat, nu ştiu că vor urma nu ştiu ce probe. Habar nu am, nu ştiu ce să vă spun. Ştiu că suntem la zi cu plăţile, de asta nu ştiu ce să vă spun", a spus Adelina Răducu, sora Denisei.

Şi Emilian Răducu, tatăl Denisei, regretata artistă, a vorbit despre acest subiect.

"Noi nu am dat nicio persoană fizică, nu am chemat noi, în judecată. Noi ne-am cerut drepturile de autor. Instanţa de judecată a ajuns la concluzia că trebuie să îi cheme în faţa judecătorilor să se convingă instanţa de judecată de neregulile pe care le-au făcut, printre care şi pe fostul impresar, vărul fetelor mele. Nu ştiu ce să vă spun, o să iau legătura cu fata şi o să întreb. Eu ştiu că noi am plătit nişte taxe, nişte... Astea la judecătorie? Cu acte în regulă, dar nu ştiu să vă spun sigur dacă şi taxa asta, de care spuneţi dumneavoastră trebuia sau a plătit-o sau nu a plătit-o", a spus tatăl Denisei Răducu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest