Fata lui Adrian Enache, de nerecunoscut după ce s-a tunat! Dintr-o adolescentă simpatică s-a transformat în bomba sexy/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Fata lui Adrian Enache este de nerecunoscut! Chiar dacă a trecut printr-o traumă, tânăra şi-a recăpătat încrederea în sine, iar acum se afişează într-un mare fel. Dintr-o adolescentă simpatică s-a transformat într-o adevărată bombă sexy, care întoarce privirile tuturor.

Schimbare de look pentru frumoasa Diana Enache. Vrea sa fie cea mai tare, aşa că transformarea sa este de-a dreptul wow. Culoarea părului în ultimele tendinţe, buze voluptoase, faţete dentare, dar şi atitudinea de divă pe care o afiseaza Diana, ne duce cu gândul că vrea să fie în centrul atenţiei.

A trecut printr-o traumă în urmă cu 6 ani, dar şi-a revenit repede şi s-a transformat intr-o femeie puternica si hotarata. Merge şi la sală doar să fie în pas cu celelalte dive de Bucuresti şi se vede cu ochiul liber că reuşeşte. E extrem de sexy, bărbaţii o admiră, dar ea îl aşteaptă pe el... pe Făt Frumos, alături de care să îşi întemeieze familia pe care şi-o doreşte atât de mult.

Iar pentru că vrea să demonstreze cu orice preţ că poate la rândul ei să fie o fată cu succes, fără ajutorul tatălui, solistul Adrian Enache, face tot ce îî stă în putinţă ca să reuşească. Dar deocamdată, cei doi și-au unit forţele şi au plecat în străinătate, timp de o lună, unde îşi vor bucura admiratorii din diaspora, potrivit Click.ro.

A fost agresată de un libanez

Diana Enache a fost protagonista unui episod de coşmar. La vârsta de 17 ani, fiica lui Adrian Enache a fost agresată de portarul blocului din Băneasa, acolo unde tatăl ei deţine un apartament. Libanezul a tăiat-o pe artistă la mâini şi la sâni, iar episodul traumatic a urmărit-o o perioadă îndelungată, motiv pentru care a fost nevoită să facă terapie.

Agresorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare şi după ce a fost eliberat, a primit interdicţie să ia legătura în vreun fel cu Diana sau cu apropiaţii ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest