Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit: „Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit”

 


Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit. Într-o postare făcută pe Instagram, artista a spus că ea și Cătălin au decis de comun acord să se despartă. A mai mărturisit că relația cu iubitul său a fost una specială, dar de la un timp, nu s-au mai potrivit.

Cântăreața a mai spus că mereu îi va lega o prietenie frumoasă, având în vedere că au un copil împreună, o fetiţă pe nume Nora Luna. Feli a încheiat mesajul spunând că își dorește discreția, însă nu a dezvăluit motivul pentru care au luat o astfel de decizie.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit.

Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose, într-o postare distribuită pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest