Femeile însărcinate îşi pun un săpun sub lenjeria de pat înainte să se culce şi rezolvă toate problemele pe care le au! De ce s-o faci şi tu

 

Să pui un săpun sub lenjeria patului de fiecare dată înainte să te culci poate părea un obicei nebunesc, dar când vei afla de ce mulţi oameni o fac, le vei urma exemplul.

Confrom House of Health, trucul este simplu. Tot ce trebuie să faci este să iei un săpun şi să-l pui sub aşternuturi înainte de culcare. Această metodă ciudată are efecte fantastice şi a ajutat 42% din cei care sufereau probleme serioase.

Crampele picioarelor şi durerile reumatice sunt doar două dintre problemele pe care acest truc simplu le poate rezolva. Acest tip de durere conduce la disconfort şi frustrare. De obicei ele survin în timpul nopţii, mai ales atunci când încerci să te relaxezi.

De asemenea, sindromul piciorului neliniştit are legătură de cele mai multe ori cu diabetul, sarcina, probleme cu ficatul, consumul de alcool sau folosirea unor medicamente.

În timp ce doctorii încă încearcă să explice trucul, se crede că rezultatul se datorează magneziului pe care săpunul îl conţine. Dr. Oz recomandă săpunul de lavantă, deoarece mirosul plăcut va relaxa muşchii. Pentru efecte optime foloseşte săpun pe bază de uleiuri esenţiale şi făcute natural.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest