Festivalul Electronic Beats cucerește Bucureștiul: 72 de ore cu zeci de experiențe muzicale și urbane

 

Un festival inedit de muzică urbană se pregăteşte să ia startul la începutul lunii octombrie. În perioada 2-4 octombrie,Telekom aduce în premieră la București Electronic Beats City Festival – trei zile de experiențe și spectacole variate, cu 13 artiști și DJ internaționali și locali și 10 evenimente speciale.

Atelierul De Productie, Guesthouse, Studio Martin și Control vor găzdui spectacolele live oferite de Actress, Brandt Brauer Frick with Beaver, DJ Hell, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Max Graef & Kickflip Mike, Tanya Auclair & Josa Peit, Ten Fé, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED), WEVAL, Alexandra, Miss I, Monty Clunk și Nipple’s Delight. 

Printre evenimentele speciale derulate sub umbrela Festivalului Electronic Beats se numără un bazar de viniluri, un picnic urban, o demonstrație culinară și un workshop exclusivist de sound design. De asemenea, Telekom și Native Instruments - producătorul programului TRAKTOR DJ şi lider în producţia de muzică electronică şi DJ - vor găzdui Native Sessions, o serie de evenimente care aduc împreună utilizatori de echipamente muzicale Native instruments, experți și iubitori de muzică electronică în general.

De altfel, în cadrul festivalului va avea loc şi o competiție pentru DJ, organizată în parteneriat cu Native Instruments. Participanţii îşi pot înscrie mixurile realizate şi găzduite în SoundCloud, MixCloud sau alte platforme similare începând cu data de 20 septembrie pe pagina de Facebook a Festivalului Electronic Beats. Vor fi selectate primele 15 aplicaţii cu cele mai multe aprecieri înregistrate pe pagina de Facebook a festivalului, urmând ca un juriu format din critici muzicali și organizatori de evenimente să acorde un punctaj fiecărei aplicaţii pe baza unor criterii ce ţin de abilităţile tehnice, impresia generală, creativitate şi selecţia pieselor. Marele câştigător va avea ocazia de a mixa în deschiderea festivalului şi va primi echipamente Native Instruments în valoare de 1.600 euro.

În plus, participanții pot câștiga o excursie la un Festival Electronic Beats din primăvara anului 2016 cu Telekom și Airbnb. Pentru a intra în competiție, participanții trebuie să posteze momentul preferat de la Festivalul Elecronic Beats din București pe Facebook, Twitter sau Instagram și să folosească tag-urile #airbnb și #ebfestival. Premiile constau în două călătorii pentru două persoane (un voucher Airbnb de 500 € + costurile de transport) la un Festival Electronic Beats din primăvara anului 2016. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului - Electronic Beats Festival Bucharest.

Lista evenimentelor-satelit organizate în colaborare cu parteneri locali și internaționali sub umbrela Festivalului Electronic Beats:

Vinyl Bazar la Dianei 4 - prezentare și vânzare de viniluri;

Electronic Beats Urban Picnic la Bicicleta - un picnic într-un loc neconvențional care va include pături în carouri, un bol de punch, limonadă, gustări și fructe. Atmosfera va fi asigurată de DJ-ii  Tzuc și Emap și de creațiile vizuale Vloop;

RawButNotVegan la Lokal - Popcohn, un duo de bucătari pasionați, își va prezenta cele mai recente creații culinare folosind ingrediente raw; 

Recital de pian la Lokal - talentatul pianist Dan Tibacu va interpreta un amestec eclectic de muzică clasică într-o interpretare modernă; 

Muzică și creații video LIVE, la Acuarela - un DJ experimental și un artist video vor oferi o experiență excepțională, multisenzorială; 

O după-amiază cu muzică marca Alex Puicea și Bask, la MisBits; 

Workshop „Sound Design” cu Victor Popescu la Square Sound Studio (Control Club) - un workshop exclusivist de sound design, organizat de Artksul, o adevărată școală în materie de muzică electronică. Cei interesați sunt invitați să se înscrie cu un mix original, urmând ca doar 10 participanți să fie selectați  pentru a participa la workshop. Îl vor avea ca mentor pe Victor Popescu, iar workshop-ul va avea loc chiar în studioul său, Square Sound Studio, situat deasupra clubului Control. Detalii despre workshop aici.

Mai multe informații privind biletele și programul festivalului se găsesc pe www.electronicbeats.net.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest