Fiica lui Cornel Penescu nu arată deloc ca în poze! Alexandra, „prinţesa” din Trivale, mari probleme cu tenul VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Fiica lui Cornel Penescu este cunoscută drept o femeie rafinată şi foarte frumoasă, iar pe internet face senzaţie datorită fotografiilor pe care le postează. Cu toate acestea, febleţea fostului patron al clublui FC Argeş nu arată deloc ca în imagini. Se pare că cea supranumită „Prinţesa din Trivale” se confruntă cu grave probleme la nivelul feţei.

În urmă cu câteva zile, Alexandra Penescu a fost surprinsă la volanul bolidului său de lux, în timp ce era prinsă în traficul din Capitală. Motivul pentru care tânăra piteşteană a ajuns în Bucureşti a fost acela de a ajunge la salonul de estetică facială, unde îşi făcuse o programare. Şi nici nu este mirare de ce!

Fiica lui Cornel Penescu a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro în timp ce părăsea clinica respectivă. Aflată la volanul autoturismului său, Alexandra avea tenul plin de pete şi de puncte roşii, fiind şi motivul pentru care părea tristă şi îngândurată.

După ce a terminat cu vizita la clinica de estetică facială, Alexandra Penescu s-a îndreptat spre Piteşti, acolo unde şi locuieşte. Cu toate acestea, suntem siguri că o vom revedea pe străzile din Capitală, pentru a remedia problema cu care se confruntă.

Bombă sexy pe instagram

Alexandra Penescu este una dintre cele mai sexy prezenţe din mediul online! Sau cel puţin aşa vrea sa pară. Datorită filtrelor şi programelor de editat fotografii, nu este deloc greu să înlăture micile imperfecţiuni cu care se confruntă zi de zi. Dar cu toate acestea, trăsăturile blondine sunt extrem de frumoase, lucru care nu poate fi contestat de nimeni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest