Fiica lui Florin Salam îi taie moțul băiețelului ei, Mathias! S-a pus la cale cea mai tare petrecere/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Eveniment mare în familia „Regelui Manelelor”! Fiica lui Florin Salam și soțul săi îi vor tăia moțul fiului lor, Mathias, în cursul zilei de astăzi!

Cătălin Vișinescu a împlinit 31 de ani și a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din partea soției sale, Betty și a fiului lor. Dis de dimineață, fiica lui Florin Salam a aranjat casa cu multe baloane pentru aniversarea bărbatului iubit/

Cătălin a fost extrem de impresionat de surpriza pregătită de soția sa pentru el, precum și de fiul lui, Mathias care i-a topit inima atunci când i-a urat „La mulți ani”. Cei trei au ales să petreacă ziua de naștere a lui Cătălin, în familie, însă astăzi se pregătesc de o nouă petrecere, mai precis, tăierea moțului micuțului Mathias.

„Am fost zăpăciți cu pandemia și am reprogramat. Sunt bucuroasă că tatăl meu va fi cu noi că este și el liber. Nu vom avea nicio tematică. Este și ziua lui Cătălin, va fi și moțul. Facem două evenimente într-unul.

Noi avem familia mare și oamenii pe care i-am chemat la moțul lui Mathias sunt cei care fac parte din viața mea și prieteni buni de-ai mei. Suntem 50 de persoane și vreau să ne simțim extraordinar” a spus fiica lui Florin Salam, in urmă cu puțin timp, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest