Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dată în judecată de Viorica: “Să vedem cum răspunzi în fața tribunalului”/ VIDEO

 

Viorica de la Clejani este mai hotărâtă ca niciodată să apeleze la ajutorul autorităților și să o dea în judecată pe fiica nelegitimă a lui Ioniță, după ce aceasta a dezvăluit că atât ea, cât și copiii ei, au fost amenințați cu moartea de Fulgy.

Războiul dintre Ramona Manole și Viorica de la Clejani depășește barierele imaginabilului! Dacă până acum conflictul dintre cele două s-a rezumat la acuzații dure și declarații șocante, iată că acum Viorica de la Clejani are de gând să mute scandalul în instanță, după ce fiica nelegitimă a lui Ioniță a spus că ar trebui să îl ducă pe Fulgy la o clinică de dezintoxicare.

 ”Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto…și tu ești drogata”, a scris Ramona Manole pe Facebook.

Viorica de la Clejani o dă în judecată pe Ramona Manole

În cadrul unui clip publicat pe Tik Tok, Viorica de la Clejani a dezvăluit că va acționa în instanță din cauza cuvintelor denigratoare pe care le-a primit din partea fiicei nelegitime a lui Ioniță, menționând că tot ce face Ramona Manole la ora actuală este o încercare de a se face remarcată în lumea mondenă românească.

”Fii atentă că eu nu mă droghez, eu pot să demonstrez asta. Am o grămadă de avocați, postarea e salvată, să vedem cum răspunzi în fața tribunalului, a judecătorilor. Eu n-am nimic cu tine, nu mă interesează ce faci tu, nu vreau să mă cert la televizor, tu n-ai altă șansă să te promovezi. Mie îmi place așa grasă cum sunt, o grasă frumoasă decât o slabă urâtă.”, i-a mai transmis Viorica de la Clejani Ramonei Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest