Filmări șocante cu Margherita de la Clejani și iubitul, la numai o zi după ce a fost prinsă drogată la volan! Sărut pasional cu iz de alcool/ VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Imagini bombă cu Margherita de la Clejani, realizate în urmă cu puţin timp. Fata Clejailor apare din nou cu bărbatul cu care se află în mașină și în momentul accidentului rutier, dar de data această in tandrețuri.

După ce în cursul dimineții de sâmbătă a provocat un accident de circulație care i-a avariat grav mașina de lux, duminică, încă de la primele ore ale dimineții, Margherita a ieșit la plimbare de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Și nu vă imaginați că era singură, ci însoțită de iubitul său, care este chiar bărbatul cu care se afla în mașină în momentul producerii accidentului. Îmbrăcată într-o salopetă de catifea neagră, o geacă albastră și părul prins în două codițe, Margherita, iubitul, dar și maimuța Glamour au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro ieșind din blocul unde fata Clejanilor locuiește. Au mers și au făcut câteva cumpărături și au achiziționat o banană pentru maimuțică, dar și două sticle de alcool.

Marga și iubitul său s-a îndreptat spre o zonă ferită de ochii lumii iar în imaginile surprinse se poate observa cu fata Clejanilor ține maimuțica într-un mod nu tocmai delicat. S-au așezat pe pavaj și au început să discute. La un moment dat, în timp ce Margherita se relaxa savurând din sticla pe care doar o cumpărase, iubitul său este deranjat de animalul de companie al cântăreței care cauta prin plasă. Imediat cum a observat acest detaliu, tânărul a lovit maimuțica peste cap. După câteva secunde, Marga sătulă de licoarea pe care o savurase anterior, aruncă sticla care se sparge.

Comportamentul dubios al tinerei parcă scăpate de sub control nu ne mai miră, iar imaginile surprinse de paparazzii stau marturie. Mai ales că pare că nimic nu s-a întâmplat, continuând să fumeze și să consume alcool. Însă ceea ce ne-a atras nouă atenția este că la un moment dat, iubitul Margăi pare că vorbește cu cineva, deși în preajmă nu se afla nimeni, în afară de ei doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest