"Firicel" din "Las Fierbinţi" surprins într-o ipostază inedită! VIDEO PAPARAZZII

 

Cuzin Toma, cel ce îl joacă pe "Firicel" din "Las Fierbinţi" a fost surprins într-o ipostază inedită actorului, dar nu şi personajului căruia îi dă viaţă: într-o cârciumă.

Actorul a fost filmat în timp ce se afla de prietenii săi, într-un local din Bucureşti. Deşi în serial joacă rolul unui ţăran care are probleme cu băutura, se pare că în viaţa reală, Cuzin Toma nu se atinge de tărie. În timp ce prietenii lui şi-au comandat bere şi mici, acesta se hidrata cu... apă plată. Deşi este cunoscut faptul că "Firicel" este un fumător înrăit, nu doar de legale, acesta a rezistat cu stoicism tentaţiei.

Cu un an în urmă, Spynews.ro a dezvăluit că actorul Cuzin Toma a fost acuzat de posesie de droguri. Conform informaţiilor, poliţiştii şi procurorii antidrog au descoperit asupra acestuia: 1,92 gr. De cannabis, un grinder din material plastic şi un grinder metalic (dispozitive speciale pentru mărunţit "iarba").Totuşi, în opinia procurorilor DIICOT, actorul avea o cantitate prea mică pentru a putea fi suspectat de trafic, aşa că anchetatorii au închis dosarul. Astfel, DIICOT a decis să renunţe la acuzaţii, motivând că "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

Asta nu a fost singura problemă în care a intrat. Se pare că actorul a avut multe probleme financiare, în ultimii ani, încât s-a confruntat în multe porcese în care creditorii au cerut şi au şi obţinut executarea silită a actorului. Nu doar atât! Cuzin Toma împreună cu soţia lui s-au judecat şi cu asociaţia blocului în care locuiesc, neplătind întreţinerea, ulterior fiid obligaţi să achite cheltuielile de judecată.

"Admite apelul (formulat de soţii Toma – n.r.). Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că obligă apelanţii pârâţi (Cuzin Toma şi soţia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentând contravaloarea cotelor de întreţinere şi penalităţi. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata (asociaţia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecată - onorariu avocat către apelanţi. Definitivă", au dispus judecătorii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest