Fiul lui Radu Mazăre, detalii de ultimă oră despre situaţia tatălui său: „Doarme pe o saltea de burete şi merge la o baie comună”

 

După ce săptămâna trecută, Radu Mazăre a fost prins în Madagascar, fiul acestuia a dezvăluit despre tatăl lui că se află într-un centru de detenţie pentru cei care urmează să fie extrădaţi. Toată lumea şi-a pus întrebări despre starea morală şi condiţiile în care este ţinut fostul primar.

Fiul lui Radu Mazăre a oferit informaţii noi despre starea politicianului şi condiţiile pentitenciarului în care este încarcerat. În ciuda situaţiei, se pare că Radu Mazăre este bine din punct de vedete psihic şi fizic, chiar dacă lucrurile nu sunt deloc roz. Fostul primar doarme pe o saltea de burete şi merge la o baie comună, dar în ciuda acestui aspect, Radu Mazăre nu îşi doreşte să fie tratat ca o victimă.

"Eu sunt aici în Antananarivo, îl vizitez pe tata în fiecare zi, îi duc de mâncare. Sigur, acum nu trebuie să-l victimizăm pentru că nici el nu vrea treaba asta, doarme pe o saltea de burete, se duce la o baie comună cu restul, dar este ok şi moral şi fizic. Într-adevăr, este uimit şi îmi zice de multe ori treaba asta, că este uimit de bunătatea şi căldura sufletească a oamenilor pe care nu a mai întâlnit-o în România de mult timp. Îmi dă exemple, de la simplu muncitor, până la poliţist. Cu toţii dau o dovadă extraordinară de bunătate şi căldură sufletească. Sentinţa în cazul dosarului retrocedărilor l-a lăsat fără cuvinte, pentru că nu înţelege cum expertiza judiciară dată de Instanţa de Fond, în care el este găsit nevinovat este complet ignorată de către Apelul de la Înalta Curte este acuzat în baza raportului de constatare al DNA-ului. Sigur că acum aşteptăm şi ne dorim să intrăm pe norma procedurală internaţională, la fel ca în cazul lui Udrea sau în cazul lui Ghiţă", a spus Răducu Mazăre pentru Observator.tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest