Flavia Mihășan este însărcinată! Fosta asistentă TV va deveni mamă pentru a doua oară!

 

Flavia Mihășan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară, la scurt timp dupa ce a dat naștere primului copil.

Flavia Mihășan este o femeie împlinită! Are un partener de viață care o iubește și care ar face orice pentru ea, un micuț minunat, care îi face zilele mai frumoase, iar acum se află pe drum un alt copilaș de care va avea grijă.

Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru viva.ro, că a intrat deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină, care este mult mai ușor decât cel avut în prima saricină.

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…”, a povestit ea, în exclusivitate pentru revista VIVA.

În ciuda tuturor simptomelor specifice sarcinii, Flavia Mihășan este nerăbdătoare ca cel de-al doilea copil să vină pe lume și să îl țină în brațe. Potrivit spuselor ei, frățiorul sau surioara micuțului Carol a fost planficat, dat fiind că atât ea, cât și partenerul de viață își doreau să aibă copii de vârste apropiate.

„Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.”, a dezvăluit Flavia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest