Florin Pastramă, gafă după gafă! Brigitte Sfăt l-a ridicat cu 10 clase, dar el se comportă tot ca-n Colentina VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Florina Pastramă fac ce fac şi tot ies în evidenţă cumva. Deşi sunt în luna de miere, acolo unde se presupune că proaspeţii însurăţei ar trebui să profite de timpul petrecut împreună, în cel mai frumos mod cu putinţă, iată că lucrurile nu stau chiar aşa pentru cei doi.

S-au încins spiritele între Brigitte şi Florin Pastramă, în Saint Tropez, acolo unde se află pentru luna de miere. Cei doi vor petrece câteva zile de vis în cea mai renumită şi luxoasă staţiune a Coastei de Azur, dar cu toate astea Florin a reuşit sa o enerveze cumva pe brunetă.

În timp ce Brigitte Pastramă se delecta cu peisajele din jur, Florin era cu gândul prin alte părţi: "Noi ne aflăm în luna de miere la Saint Tropez şi haideţi să vedeţi ce am găsit aici. Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim şi noi pe aici pe undeva? Să muncim şi noi poate facem şi noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu cu pahar din ăla", a spus Brigitte.

"Brigitte, îmi place foarte tare. Unde îţi place, la Colentina sau aici? Sincer să fiu, aici. Păi ce ţi-am zis eu, nu mai facem nicio casă la Colentina. Muncim, strângem bani şi poate ne facem şi noi una mai mică. Ca aia de servitori, mie îmi place şi aia în care stau servitorii lui Alex", este o parte din dialogul celor doi.

Îi place locaţia lui Florin, dar, dacă este să ne luam dupa imagini, ceva îi place mai mult. "Lasă prostia aia, că tu mai eşti şi copil al lui Dumnezeu. Ia lasă paharul ăla, că tu conduci! El nu bea doar se preface. Te rog frumos, lasă-le deoparte că nu sunt ale tale, da?", a spus aceasta.

Şi nu s-a oprit, nici a doua oară...iar focoasa brunetă a sărit ca arsă!

"Bă, ce ai băut, mă? Nu am băut. Nu mai conduci, gata! Nu ai voie, nu ai voie. Dar nu ţi-e ruşine. Nu este ok! Nu mai conduci, eu conduc. Ce-ai zis? Ai zis că sunt bolnavă? Nu, că îmi place aici am zis. Vezi că te trimit acasă! Măi, pe tine, ăştia de la şampanie te-au plătit, Florine, ca să le faci reclamă! Cât îţi dau? Beau doar pentru reclamă. Da, da, da. Păi la cum suceşte şampania aia, cred că l-au plătit. Băi! Nu bea măi, se preface. Care, că a golit paharul! Nu mai conduci, eu nu îţi mai dau cheile să conduci. Unde sunt cheile? Pe masă. Nu îţi este ruşine?", a reacţionat Brigitte Pastramă al soţul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest