Florin Pastramă şi Raluca Podea, faţă-n faţă! Cum au reacţionat cei doi când s-au întâlnit

 

Finalul relaţiei dintre Florin Pastramă şi Raluca Podea nu a fost deloc unul de invidiat. Ci din contră! După ce afaceristul a umilit-o în faţa unei ţări întregi, blondina nu l-a iertat și nici nu pare că va face asta prea curând.

La foarte puţin timp după ce Florin Pastramă s-a cununat civil cu Brigitte Sfăt, acesta a avut o întâlnire de grad zero, cu cea cu care trebuia să se casătorească: fosta lui iubită, Raluca Podea. Totuşi, între cei doi, nu a fost prima interacţiune după cununia cu fosta doamnă Năstase. La o zi după ce şi-a unit destinul de brunetă. Florin Pastramă i-a cerut în mod public Ralucăi.

Se pare că cei doi, Raluca Podea şi Florin Pastramă s-au ignorat total. Şi nu doar atât! Au stat la o distanţa enormă unul de celălalt, cel mai probabil, pentru a nu fi nevoiţi să interacţioneze în niciun fel. Este clar ce se întâmplă aici şi ce fel de relaţii mai există între ei.

După cununia civilă, Florin Pastramă şi Brigitte îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul religios va avea loc pe data de 7 iulie, dar nu va fi nimic clişeic, ci din contră. Nunta va avea loc într-un loc plin de verdeaţă, mai precis, pe o pajişte, în still american. Tradiţiile româneşti nici nu intră în discuţie, motiv pentru care furatul miresei va rămâne o simpă poveste.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest