Florin Salam, acuzații dure la adresa lui Costi Ioniță! Adevărul din spatele piesei „Of, viața mea”!

 

Florin Salam a lansat o serie de acuzații dure la adresa lui Costi Ioniță și a spus care este, de fapt, adevărul din spatele hitului „Of, viața mea”.  În cadrul unui interviu oferit lui Damian Drăghici, „Regele manelelor” a scos la iveală un secret incredibil de la începutul carierei lui și a colegului său de breaslă.

Florin Salam și Costi Ioniță pot fi catalogați drept doi titani ai industriei muzicale românească, datorită carierelor de succes pe care le au. Mai mult decât atât, cei doi s-au lansat în aceeași perioadă, iar ultimele dezvăluiri făcute de Florin Salam a luat prin surprindere pe toată lumea în ceea ce privește începuturile lui Costi Ioniță.

Florin Salam, acuzații dure la adresa lui Costi Ioniță!

Nu este român care să nu fi ascultat măcar o dată piesa „Of, viața mea” la o petrecere, un hit cântat de Costi Ioniță și Adrian Minune lansat în anul 2000, dar scrisă în totalitate de nimeni altul decât Florin Salam. Da, da! Ați citit bine!

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Florin Salam a scos la iveală faptul că mega-hitul „Of, viața mea” a fost scris de el in totalitate, însă niciodată numele lui nu a fost trecut la compozitori.  

Mai mult decât atât, potrivit spuselor sale, Florin Salam era cel care trebuia să cânte piesa, nicidecum Costi Ioniță și Adrian Minune. Chiar și așa, „Regele Manelelor” a declarat că nu îi poartă pică artistului pentru că nu a spus niciodată cine a compus piesa, de fapt, fiind sigur că nu vor mai exista incidente de genul pe viitor.

”Of, viața mea”, eu am făcut piesa asta, numai că acum îmi cer scuze, în primul rând la cei care nu au știut mai bine. Piesa aceea nu a fost niciodată anunțată de cei care au cântat-o că este a mea. 100% a fost a mea. Eu trebuia să o cânt, de fapt, pe vremea aceea nu eram așa cunoscut. Bineînțeles, că a cântat-o nașul meu, care nu se pune problema, dar, gen Costi Ioniță trebuia să anunțe și el: ”Asta e melodia lui Florin Salam”. Dar na, nu a anunțat, să le anunțe pe astea de acum încolo”, a declarat Florin Salam în podcastul lui Damian Drăghici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest