Florin Salam, decizie dureroasă după moartea tatălui său. Roxana îi este alături

 

După moartea tatălui, Florin Salam a luat o decizie radicală! Ce a stabilit artistul în legătură cu viitorul său şi al Roxanei Dobre.

Ghinioanele se ţin lanţ de el! Se pregătea pentru venirea pe lume a fetiţei sale, dar acum a primit o lovitură extrem de grea. Tatăl lui a fost răpus de cancer, iar de când s-a întâmplat tragedia Florin Salam duce o adevărată luptă.

”Cu Florin am vorbit de ieri, de când a aflat vestea şi este ca un om, ca un copil care şi-a pierdut un părinte. Nu este... încearcă să se ţină tare, asta este bine, dar de fapt şi de drept el a avut o relaţie specială cu tatăl lui şi din cauza aceasta suferă ca oricare dintre doi dacă ne-am pierde un părinte”, a dezvăluit Puiu Gheorghiu pentru Antena Stars.

Artistul a amânat nunta pe care trebuia să o aibă cu Roxana Dobre. Şi asta din cauza doliului, care durează un an de zile. Se pare că Florin Salam a avut o discuţie cu cea care urmează să-l facă din nou tătic şi bruneta a fost mai mult decât înţelegătoare.

Şi asta nu e tot! Pentru ca manelistul să nu se simtă presat vreo clipă, Roxana a venit cu o propunere inedită: bruneta a ajuns la concluzia că ar fi mult mai bine ca nunta cu bărbatul visurilor ei să aibă loc peste doi ani, atunci când lucrurile se vor aşeza atât pentru ea cât şi pentru Florin Salam.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest