Florin Salam, dublu motiv de sărbătoare! A celebrat botezul băieţelului său şi ziua de naştere a Roxanei Dobre, în aceeaşi zi VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Florin Salam a petrecut într-o seară, cât pentru două. Manelistul a avut parte de o mare petrecere în familie, pe care a celebrat-o într-un mare stil, exact așa cum îl caracterizează.

Florin Salam a organizat una dintre cele mai tari petreceri pe care le-a văzut Capitala în ultima vreme. Şi este şi de înţeles de ce. Artistul împreună cu logodnica sa, Roxana Dobre, şi-au botezat băieţelul, pe micuţul Simon Ştefan. Iar pentru că evenimentul trebuia să fie unul memorabil, cei doi au invitat cele mai apropiate persoane să le fie alături şi la petrecerea de după, care a avut loc într-un club din Bucureşti.

Piesa de rezistenţă a petrecerii a fost tortul! Spectaculos din cale-afară, deliciosul desert avea o înălţime impresionantă şi un design extraodrinar. Momentele artistice au fost susţinute chiar de Florin Salam, unde a aruncat cu dedicaţii pentru iubita sa „fără număr”. Iar pentru că a fost celebrată şi ziua de naştere a Roxanei Dobre, normal că logodnicul său nu a neglijat-o. Aceasta a primit o maşină în valoare de sute de mii de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest