Florin Salam era sau nu era sub influenţa substanţelor interzise? Declaraţiile în premieră despre ipostaza în care a fost surprins! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Florin Salam a fost surprins într-o ipostază şocantă, în metrou. Deşi îşi permite să meargă în cele mai scumpe maşini, celebrul cântăreţ a ales un mijloc de transport în comun, pentru a ajunge acasă. Postura în care a fost surprins acesta, era una neobişnuită, aşa că multă lume a speculat că ar fi fost drogat.

După filmarea care a circulat în mediul online cu acesta în metrou, în timp ce se ţinea cu ambele mâini de barele din mijlocul de transport, au apărut foarte multe zvonuri cum că acesta se afla sub influenţa unor substanţe interzise. Manelistul a decis să facă lumină în cazul care a devenit viral într-o fracţiune de secundă şi a oferit primele declaraţii pe pagina lui personală:

„Țin să vă anunț, nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin pișcat și am zis să plec cu metroul, asta nu însemnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc fanii mei! Dar copilul ăla nu a filmat când făceau toți poze cu mine, m-a prins în postura aia. Sper că ai făcut bani. Doamne ajută. Vă rog toți fanii mei să distribuiți toți” a fost prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost văzut la metrou.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest