Flory şi Andrei, acomodare cu probleme la „Dragoste fără secrete”! "Neavând ceva de făcut, intri în depresie"

 

Iuliana Călinescu, prezentatoarea show-ului "Dragoste fără secrete", a sesizat că între Flory şi Andrei există o tensiune. Liniştea şi distanţa fizică i-au dat de înţeles atât acesteia, cât şi telespectatorilor că sunt certaţi.

Cei doi au negat că a existat vreun conflict între ei, dar cu toate acestea starea de letargie a continuat. Gazda emisiunii a mai făcut o încercare, pentru a-i anima: "Măi, sunteţi foarte liniştiţi, apatici. Haideţi mai cu viaţă!". Flory a explicat de ce au această energie scăzută, lăsând de înţeles că îi paşte o depresie, pentru că nu ies din apartament şi pentru că nu pot comunica cu cei dragi.

"Probabi că suntem aşa din cauza camerei în care stăm, între patru pereţi. Neavând ceva de făcut, intri în depresie, te trec toate stările. Îmi lipsesc prietenii, tatăl, căţelul şi pisica. Nu duc atât lipsa telefonului, dar prin el iau legătura cu persoanele dragi", a spus Flory.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest