Flory şi Andrei părăsesc competiţia „Dragoste fără secrete”! Care a fost motivul eliminării VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

În cadrul experimentului de televiziune a avut loc prima eliminare. Flory şi Andrei au părăsit competiţie, chiar mai devreme decât ar fi trebuit, deoarece vineri trebuia să se afle cine este primul cuplu eliminat.

Lucrurile au luat o întorsătură uriaşă! După ce Flory a precizat în ediţia de ieri, din cadrul emisiunii ”Dragoste fără secrete”, că vrea să plece din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său, echipa de producţie l-a vizitat pe cel în cauză. În materialul video, bărbatul şi-a rugat fiica să vină acasă, deoarece nu se descurcă fără ea. Iuliana Călinescu i-a oferit libertatea de a alege dacă vrea să plece sau să stea.

Flory a ales ce era şi normal. Blondina a decis să meargă acasă, ca să îi fie alături de cel care a crescut-o. Andrei nu a avut niciun cuvânt de spus în această situaţie, aşa că primul cuplu care a părăsit competiţia a fost format din cei doi.

"Vreau să plec. Sunt foarte sigură, vreau la tatăl meu. Şi lui îi este foarte greu fără mine", a spus Flory, în lacrimi.

Emisiunea "Dragoste fără secrete” poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest