Fosta cumnată a Brigittei, reacție dură după ce bruneta l-a acuzat pe Florin Pastramă că i-a scos mașina de la amanet!

 

După ce Brigitte a aflat că nu mai poate accesa suma de 72.000 de euro din contul comun pe care l-a creat cu soțul ei, din cauza datoriilor pe care le avea Florin Pastramă față de stat, bruneta a răbunfnit și i-a reproșat partenerului vrute și nevrute. Printre ele numărându-se și faptul că i-a scos mașina de la amanet fostei cumnate, în loc să investească bani în casă. Cum a comentat Simona spusele soției lui Florin?

Fosta cumnată a Brigittei Pastramă tună și fulgeră, după ce bruneta a spus că Florin Pastramă a fost cel care i-a scos mașina de la amanet. Deși nu se mai află într-o relație cu fratele afaceristului, conflictul care există între Simona și brunetă se reaprinde de fiecare dată atunci când bruneta are discuții acide cu soțul ei.

Așa s-a întâmplat și de această dată când, Brigitte a fost înștiințată că i s-a pus poprire pe contul comun cu Florin Pastramă, chiar dacă acolo existau doar banii ei strânși de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, situația este cu atât mai complicată cu cât suma blocată de bancă reprezenta prima rată pe care trebuia să o plătească pentru casa visurilor sale din Dubai.

„Astăzi am fost anunțat că mi s-au luat 72.000 de euro din cont! M-a anunțat de la bancă acum că mi-au blocat contul. Pentru că avem cont comun! Nu trebuia să dăm prima rată pentru casa din Dubai? Proastă am fost că am pus pe cont comun! (...) Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport!”, a spus Brigitte Pastramă.

Contactată de reporterii Antena Stars, fosta cumnată a Brigittei a mărturisit că nimic din ce a spus bruneta despre mașina scoasă de la amanet nu este adevărat. Potrivit spuselor Simonei, tot ce a primit în trecut a fost din partea fratelui afaceristului, nicidecum din partea lui Florin Pastramă.

Mai mult decât atât, Simona a dezvăluit că va continua cu demersurile în instanță, fiind de părere că problemele de natura asta se rezolvă prin lege, nu la TV.

“Sunt niște acuzații fără fond. Tot ce am primit în trecut a fost din partea lui Relu, fostul partener și fratele lui Florin. Am avut o relație de 10 ani cu el și nu are nicio treabă cu ce a spus în emisiune. Pentru că nu am vrut să fiu persoană publică, am decis să acționez în instanță, nu la televizor.”, a spus Simona, fosta cumnată a Brigittei Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest