Fosta şi actuala lui Philipp Plein seamănă ca două picături de apă/ VIDEO

 

Nu vedeţi vreo diferenţă semnificativă nu? Ei bine, dacă aveaţi impresia că vă înşeală privirea, să ştiţi că domnişoarele din poze nu sunt una şi aceeaşi. Şi cine spune că bărbaţii nu au un anumit tipar în ceea ce priveşte femeile, se înşeală amarnic.

Sau cel puţin în cazul lui Phillip Plein nu se aplică lucrul acesta, deoarce iubitele sale sunt parcă trase la indigo. Sau să fie oare altceva la mijloc? Staţi fără griji, pentru că elucidăm misterul imediat.

Să ne uităm la ultmele postări ale lui Morgan, fosta iubită a celebrului designer. Parcă încearcă din răsputeri să semene cu actuala. Şi-a vopsit părul la fel ca domişoara care îi este alături lui Philip Plein acum, genele mari şi voluminoase sunt identice, ca să să nu mai vorbim de buzele augumentate şi bustul generos...foooarte generos.

Ca să nu mai spunem că sunt şi alte asemănări. Atât Morgan cât şi Lucia a acelaşi stil vestimentar, şi îşi coafează la fel părul. Până şi makeup-ul seamănă izbitor de mult. Să încerce oare Morgan din răsputeri să o copieze pe actuala iubită a creatorului de modă, în speranţa că se va întoarce la ea?

Nu ştim ce să spunem, având în vedere faptul că relaţia dintre Phillip şi Lucia pare una serioasă şi bine sudată, iar designerul este tare mândru de bomba sexy din viaţa lui, aşa că o postează cu regularitate pe pagina lui de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest