Fosta soţie a lui Nicolae Guţă, bătută cu bestialitate, în faţa casei! A fost internată în spital, de urgenţă!

 
+2 click pentru
galerie

Narcisa Guţă a fost protagonista unui episod violent! Fosta soţie a lui Nicolae Guţă a fost bătută cu bestialitate, chiar în faţa casei sale, iar din cauza rănilor suferite a fost internată, de urgenţă, în spital.

Altercaţia dintre Narcisa Guţă şi fostul iubit a avut loc în luna mai, a acestui an, iar din cauza agresiunii, fosta parteneră de viaţa a lui Nicolae Guţă a avut nevoie de o lună de spitalizare, potrivit click.ro. Mai mult de atât, femeia apare ca parte vatămată într-un dosar penal, înregistrat la Focşani.

Se pare că cel care i-a cauzat răul a fost chiar fostul iubit, pe nume Cornel M. Pe lângă episodul violent, bărbatul a mai fost încarcerat pentru tâlhărie.După ce pe 31 mai, Narcisa Guţă a fost bătută cu bestialitate chiar în faţa casei, fostul partener a fost acuzat de ameninţare, violare de domiciuliu, distrugere, dar şi alte violenţe.

"În jurul orelor 24.00 a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară", se arată în motivarea ordinului de protecție, conform sursei citate.

Narcisa şi Beyonce de România, la cuţite pentru dragostea lui Nicolae Guţă

„Ce pot să-i fac lui Guţă? Guţă este un personaj care se îndrăgosteşte una, două, însă e o dragoste ca ploaia. Valoarea mucoasei ăsteia s-a văzut la televizor. I-a făcut ceva ce nu găseşte la mine. Pentru el chestiile astea sunt nişte accesorii. El a căutat la ea ce n-a găsit la mine. Nu a avut jucării când era mic. Nu trebuia să se afişeze cu maimuţa asta care a înşirat toată spuma maneliştilor", a spus Narcisa la "Acces Direct", în anul 2013, despre Beyonce de România. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest