Fostele asistente TV care și-au transformat surorile după chipul și asemănarea lor! Imagini incredibile! VIDEO

 

Unele dintre vedetele noastre sunt dependente de medicul estetician. Şi-au pus implant mamar, şi-au micşorat nasul, şi-au mărit buzele şi lista nu se încheie aici. Ba, mai mult, câteva dintre fostele asistente TV au scos bani grei din buzunare, ca să îşi transforme surorile în adevărate bombe sexy, după chipul şi asemănarea lor.

Vremea în care Daniela Crudu, Ana Mocanu şi Andreea Tonciu făceau furori, au apus. Acum a venit moment surorilor să strălucească în lumina reflectoarelor. Înainte de toate: Ana Crudu, Gabriela Mocanu şi Lorena Tonciu au făcu o vizită sau mai multe la medicul estetician. Pentru că nu-i aşa, nu dai bine pe sticlă, dacă nu treci întâi pe la cabinet!

Şi cum orice înţepătură costă, bineînţeles că micuţele au apelat la bunăvoinţa şi finanţele surorilor. Astfel încât că Daniela Crudu a plătit aproximativ 3500 de euro ca sora ei să arate precum ea, în varianta blondă. A vrut sâni mari şi mai fermi, şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, şi-a injectat pomeţii.

Gabriela Mocanu nu este departe nici ea. Sosia Biancăi Drăguşanu, aşa cum i se mai spune în showbiz, şi-a făcut o serie îndrăzneaţă de intervenţii. Şi-a injectat buzele atât de mult, încât nu mai seamănă deloc cu vechea versiune. Pe lângă asta, sânii au fost augmentat cu câteva mărimi bune, iar astfel s-a ales cu un bust apetisant.

Pentru că cei din urmă, vor fi cei din întâi, iată că Lorena Tonciu a cam uitat de câte ori a fost la medicul estetician. Toată nebunia a început în urmă cu un an, când a făcut o rinoplastie. Au urmat sânii, după care buzele injectate cu acid hialuronic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest