Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu îşi reface viaţa! Cum a fost surprins medicul VIDEO PAPARAZZI

 
+3 click pentru
galerie

Moartea lui Răzvan Ciobanu a fost un eveniment tragic ce a marcat o sumedenie de oameni. Atât pe cei care i-au fost colegi, cât şi pe cei care l-au iubit. Unul dintre aceştia este şi fostul partener al regretatului designer, care încearcă să îşi refacă viaţa, după ce a trecut aproape o lună de la decesul fulgerător al celui de care era îndrăgostit.

Au avut o relaţie controversată, dar sentimentele puternice au fost întotdeauna prezente între cei doi. A trecut aproape o lună de la tragicul accident în urma căruia Răzvan Ciobanu a trecut în nefiinţă şi chiar dacă au avut o relaţie tumultoasă, fostul partener al creatorului de modă încearcă din răsputeri să treacă peste tragedie.

Paparazzi SpyNews.ro l-au surprins pe fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, în mall, alături de o domnişoară, în timp ce beau o cafea. Fostul partener al creatorului de modă avea o privire pierdută, încercând să găsească puterea să zâmbească. Cu haine de doliu, vizibil îndurerat, medicul încearcă să îşi refacă viaţa şi să treacă mai ce s-a întâmplat.

La un moment dat, acesta a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro în timp ce achita nota de plată, după care a fost văzut la film, în timp ce mânca singur o porţie de popcorn.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest