Fratele lui Radu Mazăre, revoltat de reacţiile oamenilor! Critici aspre la adresa celor care se bucură de situaţia fostului edil! ”Lipsa oricărei culturi”

 

Fratele lui Radu Mazăre critică aspru atitudinile „inumane” ale celor care se bucură de situaţia fostului edil. Alexandru Mazăre este revoltat de reacţiile pe care le-a sesizat la foarte mulţi oameni şi a comentat vizavi de acest lucru.

Fratele lui Radu Mazăre le-a dorit tutuor celor care îi doresc răul fostului edil, fix acelaşi lucru. Alexandru Mazăre a fost foarte tranşant în exprimare, lăsând să se vadă că este extrem de afectat de situaţie.

„Nu am vorbit cu el (Radu Mazăre -n.r.). Un singur lucru vreau să spun. Am văzut că foarte mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor şi libertăţilor omului îmi aduce aminte de comportamentul gărzilor roşii a lui Mao din perioada marii revoluţii culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia avem o condamnare. Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Radu Mazăre, potrivit MEDIAFAX.

Ultimele detalii despre extrădarea lui Radu Mazăre

Radu Mazăre a ajuns în custodia Poliţiei Române, potrivit Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General al Poliţiei Române. Fostul edil se va afla sub atenta supraveghere a unor poliţişti români, care au mers până în Madagascar pentru a-l extrăda.

„La nivelul Poliţiei Române s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internaţional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile (luni n.r.)”, se arată în anunțul IGPR.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest