Frumoasă și NEmachiată! Andreea Bănică e...TRĂZNET!

 
+2 click pentru
galerie

De obicei, când apar nemachiate, dai şi fugi! Multe dintre vedetele noastre sparg oglinda când sunt nemachiate. Totuşi, sunt câteva care te lasă cu gura căscată chiar şi fără tonele de farduri şi straturile groase de fond de ten. Andreea Bănică este una dintre divele a cărei frumuseţe se vede şi la prima oră a dimineţii. Avem dovada!


Andreea Bănică face ravagii cu ochişorii ei albaştri, limpezi şi inocenţi, mai ales când îşi dă jos tencuiala specifică oricărui artist care urcă pe scenă, în lumina reflectoarelor.


Proaspăt trezită din somn, blondina s-a tras în poză cu mărţişorul primit în dar de la soţul ei. Fericirea i se citeşte mai uşor pe chip atunci când este nemachiată. Aşa se face că şi fanii au apreciat postarea şi s-au înghesuit să o laude pentru naturaleţea sa.

„Frumoasă eşti! Florile frumoase sunt un gând frumos şi un început de primăvară fericit."

Deşi părul nu părea să fie într-una din zilele lui de glorie, în ansamblu, Andreea Bănică este o femeie frumoasa şi fără alte artificii. Fericită ca ea nu sunt multe din showbiz. Alte vedete nu pot ieşi din casă până nu se maschează puţin, nu de alta dar fug oamenii de ele ca de sperietori.


Şi dacă tot a întâmpinat primăvara cu un look natural, sperăm să o ţină o veşnicie înfăţişarea impecabilă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest