Fuego, afectat financiar de pandemia de coronavirus, după ce și-a anulat concertul de la Sala Palatului! „Am cheltuit enorm”/ VIDEO

 

Printre artiști profund afectați de pandemia de coronavirus se numără și Fuego. În cadrul jurnalului de la Antena Stars, cântărețul a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost nevoit să își anuleze concertul de la Sala Palatului.

Fuego s-a mutat temporar la Turda, pentru a-i fi alături mamei sale, în această situație de criză în care se află România. Mai mult de atât, artistul a mărturisit că refuză să se mai întâlnească cu prietenii săi, ca o măsură de precauție pentru siguranța lui și a celor dragi.

„Încerc să stau cu familia mea în aceasta perioadă, dar e bine să fim raționali și să stăm în casă. Pentru mine este o bucurie, că în ultimii 3 ani nu am stat în casă pe o perioadă îndelungată. Încerc să fiu un optimist și să gândesc pozitiv. Noi românii am fost întotdeauna inventivi și trebuie să fim uniți sufletește pentru că doar așa putem trece peste această problemă.” a spus Fuego.

O altă măsură pe care a fost nevoit să o ia în plină pandemie de coronavirus a fost anularea concertului care se anunța a fi grandios de la Sala Palatului. Fuego a dezvăluit că investiția în show-ul care trebuia să aibă loc în câteva zile a constat în sume cu muulte zerouri la sfârșit, datorită oamenilor pe care i-a ales să facă parte din marele spectacol.

„Trebuie să ținem cont de tot ceea ce ni se spune legal și autorizat. Eu am decis să anulez concertul de la Sala Palatului, dar nu a fost o decizie ușoară. Am cheltuit enorm pentru acest concert și îmi doresc să aibă loc pe 7 iunie. Un concert la Sala Palatului, cu 150 de instrumentiști, cu cor, cu mulți invitați speciali. Pe mine mă interesează să scoatem cheltuielile din investiții.” a mai completat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest