Gabi Bădălău, mărul discordiei în relația de prietenie dintre Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu? Ce s-a întâmplat între cei trei, de fapt

 

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au renunțat la prietenia pe care o aveau, din cauza lui Gabi Bădălău? Este o întrebare care stă pe buzele tuturor, mai ales după ce s-a zvonit că bruneta a avut o relație de scurtă durată cu afaceristul. Însă ce a ridicat și mai multe semne de întrebare a fost un gest făcut chiar de încă soțul Claudiei Pătrășcanu pe contul său de socializare!

Gabi Bădălău este un adevărat “Don Juan” dacă ar fi să luăm la analizat toate ipostazele în care a fost surprins cu diferite domnișoare, atât din showbiz, cât și din anturajul său. Printre cuceririle afaceristului se vehiculează că s-ar fi numărat și Daniela Crudu, chiar dacă atât bruneta a susținut de nenumărate ori că între ea și fostul Biancăi Drăgușanu nu a existat niciodată nimic.

Chiar și așa, ultimul gest făcut de afacerist pe contul său de socializare întărește zvonurile că Daniela Crudu ar fi fost ceva mai mult decât o simplă prietenă pentru acesta. Iar asta din cauza faptului că a încetat să o mai urmărească pe fosta asistentă TV pe instagram, deși înainte o bombarda cu aprecieri la poze.

Cireașa de pe tort constă în atitudinea Biancăi Drăgușanu față de Daniela Crudu, pe care înainte o considera o foarte bună prietenă. Iar declarațiile ei din trecut despre fosta asistentă TV stau drept mărturie.

„Daniela este foarte îndrăgostită şi prevăd, în calitate de prietenă, că undeva la anul, pe vremea asta, Daniela se va căsători şi va trebui să mă gândesc de pe acum ce model de rochie i se potriveşte. Eu şi Victor vom fi naşii Danielei Crudu, mai mult ca sigur”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu mai mulți ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest