Reacția Danielei Crudu, după ce Claudia Pătrășcanu a pus la îndoială orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău: „Ne cunoaștem bine”/ VIDEO

 

Nu mulți sunt cei care știu că Daniela Crudu și Gabi Bădălău au fost împreună, astfel că după ce Claudia Pătrășcanu a pus la îndoială orientarea sexuală a tatălui copiilor lui, Cruduța a intervenit!

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Daniela Crudu a comentat acuzațiile pe care Claudia Pătrășcanu le-a făcut la adresa lui Gabi Bădălău, legate de orientarea lui sexuală. Recent, artista a spus de tatăl copiilor ei că ar fi atras și de bărbați, lucru care l-a revoltat pe afacerist, care i-a dat replica imediat.

„Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia? Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva, a spus și Gabi Bădălău în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Cum a comentat Daniela Crudu spusele Claudiei Pătrășcanu

Daniela Crudu i-a luat apărarea fostului iubit, Gabi Bădălău, despre care a spus că este un heterosexual convins. Fosta asistentă TV a mărturisit că îl știe foarte bine pe afacerist și că nu se poate pune problema de o altă orientare sexuală în cazul acestuia.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a spus clar și răspicat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest