Reacția acidă a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a spus că este homosexual: „Mi-e scârbă!”/ VIDEO

 

Seria acuzațiilor grave pe care Claudia Pătrășcanu i le aduce lui Gabi Bădălău continuă! Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, artista a dat de înțeles că fostul soț ar avea o altă orientare sexuală decât cea pe care o prezintă în spațiul public! Jignit de lucrurile spuse de fosta soție, afaceristul a intrat, în direct, prin telefon și a avut o reacție acidă la adresa acuzațiilor aduse!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță atât pentru divorț, cât și pentru custodia celor doi copii, de mai bine de un an, dar chiar și așa, lucrurile nu par a se îmbunătăți între ei, ci din contră!

În emisiunea „Xtra Night Show”, Claudia Pătrășcanu i-a adus grave acuzații fostului partener de viață, căruia i-a cerut să refacă testul anti-drog, acuzându-l de măsluirea rezultatelor, dezvăluind că nu de puține ori acesta s-a prezentat în fața casei ei, pentru a-și lua copiii, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise!

Pe lângă asta, Claudia Pătrășcanu s-a legat și de orientarea sexuală a bărbatului, despre care a spus că nu ar fi aceeași pe care Gabi Bădălău o prezintă în spațiul public.

”Vă spun eu cine sunt iubiții lui. Copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Reacția acidă a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a spus că este homosexual

Gabi Bădălău a avut o reacție furibundă, după ce a auzit acuzațiile pe care Claudia Pătrășcanu în ceea ce privește orientarea lui sexuală. Afaceristul a infirmat toate spusele mamei copiilor lui și a acuzat-o de mărturii mincinoase.

”Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta. Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă! Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie. Mi-e rușine, familia mea este o familie serioasă”, a fost replica dată de Gabi Bădălău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest