Ce vrea Gabi Bădălău de la Claudia Pătrășcanu, ca să refacă testul anti-drog: „Ăsta este șantaj!”/ VIDEO

 

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare că nu va ajunge la vreun final  prea curând! Artista i-a cerut fostului soț refacerea testului anti-drog peste hotarare, susținând că rezultatele testelor făcute în România au fost măsluite! Afaceristul a acceptat propunerea fostei soții, însă doar dacă aceasta va respecta o serie de condiții impuse de el! despre ce este vorba?

Claudia Pătrășcanu a fost invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a oferit detalii șocante despre comportamentul lui Gabi Bădălău! Artista susține că fostul soț a venit în repetate rânduri, să își ia copiii pentru a petrece timp cu ei, sub influența substanțelor interzise!

„El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a explicat Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Ce vrea Gabi Bădălău de la Claudia Pătrășcanu, ca să refacă testul anti-drog

Fiind ferm convinsă că rezultatele testelor anti-drog pe care Gabi Bădălău le-a făcut în România au fost modificate după bunul lui plac, din cauza influenței pe care îl are numele afaceristului, Claudia Pătrășcanu i-a cerut să își facă cel mai concludent test: cel din firul de păr care se face doar peste hotare!

Gabi Bădălău a acceptat propunerea fostei soții, însă nu înainte de a stabili un set de condiții pe care artista trebuie să le respecte!

”Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Nu mă cobor la acest nivel. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. M-am dus la o clinică privată și v-am dat rezultatele cu ștampilele bune. După a zis că am mituit Protecția Copilului, după judecătoria. Toată lumea e proastă, nimic nu e bun. M-am dus la INML și mi-a zis că niciunde în România nu se face test din firul de păr. Mai mult decât atât, am avut o discuție cu Claudia și i-am zis că mă duc în Germania și dacă îmi iese testul negativ vreau să își ceară scuze public și să-mi dea procură să plec cu copiii și familia mea în Dubai. Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva”, a spus Gabi Bădălău în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest