Gabi Bădălău se lăuda cu infidelitațile sale, Claudiei Pătrășcanu, în timpul mariajului cu artista: „Îmi spunea și unde se întâlneau”

 

Claudia Pătrășcanu a făcut noi dezvăluiri uluitoare din interiorul mariajului toxic pe care l-a avut cu Gabi Bădălău. Artista a mărturisit că tatăl copiilor ei se lăudă cu episoadele de infidelitate ale cărui protagonist era, deși încă locuiau împreună și formau un cuplu!

Ies la iveală detalii din ce în ce mai șocante din interiorul căsniciei dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Recent, artista a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV unde a vorbit cu lux de amănunte despre infidelitățile fostului partener de viață.

Potrivit spuselor sale, Gabi Bădălău se lăuda cu faptul că nu îi este fidel și mai mult de atât, îi și spunea cu ce femei a înșelat-o. Dar asta nu este tot! Claudia Pătrășcanu susține că afaceristul îi preciza și locurile în care urmează să se întâlnească cu amantele!

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

 Cât despre dacă nu s-a gândit să îi răspundă cu aceeași monedă lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că deși a avut parte de un mariaj toxic, niciodată nu s-a uitat la un alt bărbat sau nu a acceptat flirturile din partea altor reprezentanți ai sexului puternic, în timp ce era căsătorită.

„Nimeni nu m-a curtat în timpul căsniciei. Și pe la evenimente, dar eu nu am dat curs, eu eram cu ochii și capul în pământ, că eu mă gândeam la familie. Și acum sunt curtată”, a declarat cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest