Gabi Enache, surpriză de vis pentru soţia lui! Ce a primit Lena de ziua ei VIDEO

 

Gabi Enache şi Lena formează un cuplu demn de invidiat. Cei doi îndrăgostiţi au sărbătorit TREI ani de relaţie, iar fotbalistul i-a pregătit o surpriză de excepţie, exact cum ar face un romantic incurabil.

Fotbalistul Gabriel Enache şi soţia lui Lena au sărbătorit 3 ani de căsnicie. Cei doi sunt mai îndrăgostiţie ca niciodată, iar Lena este răsfăţată din plin de soţul ei. 15 mai este o zi specială pentru ei şi nu uită niciodată să îşi aniverseze ziua. Gabriel Enache a dat dovadă de un romantism desăvârşit. A pregătit totul în cel mai mic detaliu. Trandafirii par a fi florile preferate de Lena, iar partenerul ei s-a conformat. Fotbalistul şi-a scos soţia în oraş, iar masa la care au stat a fost plină de petale de trandafiri.

Nu doar petalele de tradafiri au fost puse la cerere, ci şi un mesaj scris pe farfurie cu ciocolată albă: „La mulţi ani împreună” i-a urat fotbalistul soţiei sale. Îmbrăcaţi amândoi elegant, în negru, au petrecut o seară de excepţie. Cu buchetul de flori în braţe şi cu zâmbetul pe buze, Lena a fost super încântată de surpriză. Dragostea pluteşte în aer şi nimeni nu poate contesta acest lucru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest